NettOpp

Oppdatering og vedlikehold av nettsider

La oss ta hånd om nettsiden

Om ikke du har en egen avdeling som tar seg av markedsføring på nett og i sosiale medier, er det ikke rart om du sliter med å finne tid til hjemmesiden i en hverdag som allerede er fylt opp med høyere prioriterte oppgaver. Hvorfor ikke la oss ta hånd om nettstedet deres i stedet? Vi kan hjelpe med det meste.

Kjappe Endringer

Medar­bei­dere slut­ter, adresser og tele­fon­numre endres, og det er alltid små ting som burde rettes på. Det er ikke noe å bekymre seg om. Bare send oss en e-post, så tar vi hånd om det.

Regelmessig kontroll

Du har mer enn nok å huske på, om ikke du skal følge opp oss også. La i stedet oss huske å ta kontakt med deg. Vi stiller spørsmål som fanger opp endringer som bør speiles på nettsiden.

Oppetidsovervåkning

Ikke la potensielle kunder komme til en side som ikke fungerer. Papaya sørger for at du straks får vite det hvis nettsiden går ned. Og hvis noe går galt, har vi allerede planlagt hva vi skal gjøre.

Brukerstøtte

Hvis noe går galt eller må gjøres i en fart, skjer det gjerne på det mest ubeleilige tidspunktet. Papaya svarer på spørsmål og hjelper til med raske oppdateringer når det trengs. Endringer og tekniske forbedringer prises separat.

Innholdsproduksjon

Når du trenger nytt innhold til nettsiden, vit at Papaya har et team av ivrige tekstforfattere, programmerere, fotografer og designere som står klare til å hjelpe til.

Sikkerhetskopier

Vi tar hyppige sikkerhetskopier av nettsiden, så du slipper å bekymre deg for at data­havari, virus, hacker-angrep eller «men­neske­lig svikt» skal senke hele nettstedet.

Oppdateringer

For å gi dine besøk­ende en best mulig opplevelse og ligge ett skritt foran cyber­-skurkene, sørger vi for at pro­gram­varen som driver nettsiden alltid er oppdatert til siste versjon.

Nøkkeltallsrapporter

Gjen­nom arbei­det vårt blir vi godt kjent med nettsiden. Vi sender deg regelmes­sig let­tfat­telige rap­porter som viser trafikk til nettstedet, og anbefalinger om hva som kan gjøres bedre.

Priser fra kr. 1950,– per måned

Ta kontakt så skreddersyr vi en vedlikeholdspakke til deg.

Dette sier kundene våre:

"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo"
Margaret Hersh
"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo"
Bradley Morris