Vi i Papaya omgir oss med et team av dyktige frilansere som hjelper oss på både små og store oppdrag, og vi liker alltid å få vite om talentfulle folk som er på jakt etter oppdrag. Hvis det høres ut som deg, les videre.

Det er dere frilansere som gjør at vi i Papaya kan tilby spisskompetanse på mange ulike områder, og som gjør at vi har kapasitet til å ta relativt store jobber på kort varsel. Derfor er vi også opptatt av å etablere gode, langvarige forhold til dem vi jobber med, og bygge gjensidig tillit over tid. Vi ser alltid etter måter vi kan støtte dem som jobber med oss og selge dem inn som del av teamet vårt.

Vi vil gjerne høre fra alle slags fagfolk, men i alle vi vurderer ser vi etter:

  • Spesialister: Folk med ekspertise og erfaring innen ett område av faget, ikke altmuligmenn og «poteter» som kan brukes til alt.
  • Positiv innstilling: Folk som ikke er redd for å prøve nye ting eller være ambisiøs.
  • Forståelse for reklame og markedsføring (i kontrast til for eksempel underholdning, journalistikk eller kunst).
  • Evne til å realisere gode ideer.
  • God passform mot eksisterende kunder eller kunder vi jobber med å få

Hvis du er frilanser på jakt etter oppdrag, håper vi du kan sende oss en mail som forteller litt om hva du kan bidra med, samt lenker til en LinkedIn-profil og til en nettside der vi kan se arbeidsprøver eller lese mer om hva du har å tilby. (Vær snill å ikke sende store, tunge porteføljer som vedlegg i mail.)

Vi gleder oss til å høre fra deg.