Hvordan snakke om seriøse trusler (som Koronaviruset) uten å bidra til hysteri

Når en dårlig forstått trussel blir høyaktuell er det bare naturlig at «alle» har noe å si om det. Det bidrar til mye støy og usikkerhet som kan bidra til å forverre problemet. Den beste vaksinen mot myter, misforståelser og forvirring er god kommunikasjon. Derfor har vi noen råd til deg når det er din tur til å si noe om Koronaviruset og dets konsekvenser.

Les mer
7 ting du bør sjekke på nettstedet ditt i dag

Du har et nettsted, mest fordi du vet at du er nødt for å være synlig på nettet. Men hva skal du egentlig med et nettsted, og hvordan vet du at det er godt nok? Under finner du syv enkle tips til hva du bør tenke på regelmessig når du skal vedlikeholde nettstedet ditt.

Les mer
Derfor oppgir måleverktøyene ulike tall på samme mål

Hvorfor viser Google Analytics færre besøk enn Squarespace? Hvorfor viser ikke WordPress like mange besøk som Facebook? Vi får i blant spørsmål om hvorfor statistikk fra ulike statistikk- og annonseverktøy ikke ser ut til å være enig med hverandre. Det kan være flere grunner til det.

Les mer
Hvorfor jeg mener målgruppen din er for bred
Målgruppe

Det er ikke så rent få som svarer «Alle, egentlig …» på spørsmål om hvem som er i målgruppen deres. For deg som leser dette, er det neppe noen overraskelse at det er for lite spesifikt. Men selv rutinerte markedsførere, som er vant til å tenke på målgrupper, vil ofte sikte altfor bredt. Og når […]

Les mer
5 gode grunner til å ignorere Black Friday

Det er (med god grunn) blitt populært blant folk å hate Black Friday i Norge. Likevel hiver stadig flere små bedrifter seg på, med egne tilbud, annonser og andre aktiviteter. De tror antagelig det er en god anledning til å få noen ekstra salg

De tar antagelig feil.

Her er 5 grunner til hvorfor du bør ignorere Black Friday – og noen gode råd til deg som ikke har mulighet til det.

Les mer
Hvordan bli synlig i Google

Vi får ofte spørsmål om hvorfor en nettside ikke synes i Google. Det kan være mange grunner til det, men svaret bunner som oftest ut i det samme: Google synes ikke nettsiden er viktig nok til å vises på første side av søkeresultatene. Hva kan du gjøre med det?

Så hvordan avgjør Google hvilke sider som skal komme øverst?

Les mer
De vanligste måtene å få trafikk til et nettsted på

Hvis dere ikke gjør noe for å få trafikk til nettstedet deres, vil dere nok heller ikke få noe trafikk av betydning. Så hva kan dere gjøre? Det finnes ulike strategier, som alle har sine styrker og svakheter.

Les mer
Infografikk for Ella’s Wool

Jo mer informasjon vi sender mot kundene våre, desto raskere og oftere velger de å ignorere den. Hvordan skal vi da få fortalt kundene våre hvordan vi kan hjelpe dem?

Vi har flere svar på det, men her kan du se historien om hvordan Ella’s Wool og Papaya fikk motvillige amerikanere til å lære å kle barna sine i ullundertøy.

Les mer