Papaya er et lite, Oslo-basert reklamebyrå som spesialiserer seg på markedsføring av eiendom. Nå trenger vi hjelp av en grafisk designer med hode for effektiv markedskommunikasjon.


Varierte arbeidsoppgaver

Blant fordelene med å jobbe med eiendom er at du får være med på alle deler av kommunikasjonen, fra idé og strategi, via lansering, til en naturlig avslutning.

Som designer gir det deg mulighet til å jobbe med ulike designuttrykk, på mange flater, i forskjellige medier. Du får jobbe med logodesign og identitetsstrategi, design av plakater og skilt, annonser for trykk og nett, og utforming av nettsteder og trykte prospekter, for å nevne noe.

Det er også takknemlig arbeid, der du ofte får se at innsatsen din gir resultater.

Det vi ser etter

Dette er antagelig en jobb for en som har formell designutdannelse og noen års erfaring, men det viktigste er at du kan vise til gode arbeidsprøver, at vi tror du vil bli en hyggelig kollega og at du mestrer verktøyene du skal jobbe med i det daglige, som Adobe Creative Suite.

Utover dette, ser vi etter godt språk, både på norsk og engelsk, genuin interesse for markedsføring og kommersiell kommunikasjon, og evne til å lære nye ting, som ny programvare og nye plattformer på nett.

For å velge mellom ellers kvalifiserte søkere, ser vi også etter tegn på at du er kreativ, nysgjerrig, uredd og tar initiativ.

Det praktiske

I første omgang ser vi etter en som kan jobbe 50% stilling, men det er mulig vi kan øke stillingsprosenten etter hvert.

Vi holder til i coworking-lokaler sentralt på Oslo S, og du må belage deg på å jobbe derfra regelmessig, men ellers er vi er fleksible når det gjelder både arbeidssted og -tid.

Søknadsskjema

Hvis du tror dette kan være en jobb for deg, send oss en kort søknad, en oversiktlig CV, og en lenke til dine beste arbeidsprøver gjennom skjemaet under, senest innen 22. august. (Om du støter på problemer med skjemaet kan du også sende søknaden din på e-post til [email protected].)